Almaklinika

Töltő és tárhely egyben? Trükkös eszköz az iPhone-okhoz

2015. augusztus 07. - naturevic

Ötletes kütyüvel lepi meg az iPhone-t használókat a PhotoFast. A tajvani cég MemoriesCable-nak elnevezett aprósága ugyanis igazi multifunkciós segédeszköz, ami nemcsak energiát, hanem szabad tárhelyet is ad a felhasználónak.

A „kétpólusú” kütyüt a PhotoFast szakemberei kizárólagosan az Apple termékeihez fejlesztették ki, ezért az iPhone-ok mellett az iPad- és az iPod-tulajdondosok is kihasználhatják a benne rejlő előnyöket.

Egyiket kihúzom, másikat bedugom

A MemoiresCable lényegében úgy néz ki, mint két, lakattal összekötött pendrive, amelyből a töltő a kisebb, a tárhely pedig a nagyobb. Az iOS-eszközzel a Lightning-csatlakozó biztosítja a kapcsolatot, míg az USB 3.0-ás kimenettel könnyedén elérhető egy laptop vagy asztali számítógép.

 

memorycable_02_128gb.png

 

A kütyü az alap 32 GB-os tárhely mellett 64 GB-os és 124 GB-os kapacitású kiadásban lesz elérhető, vagyis mindenki kiválaszthatja a számára leginkább megfelelő paramétereket.

Az iPhone-ról, iPad-ről vagy az iPod-ról a PhotoFast i-FlashDrive ONE iOs-alkalmazásával menthetők le a fájlok a MemoriesCable-ra, de ha nagyon szeretnénk, akkor az app lejátsza a külső eszközön tárolt zenét vagy videót. Sőt, biztosított a közvetlen összeköttetés a közösségi médiával is, így a Facebook mellett az Instagram és a Flickr is egyszerűen elérhető az alkalmazással.

tovább is van, mondjam?

Hát, ha igen, akkor mondjuk: az i-FlashDrive ONE képes szinkronizálni magát a Dropbox-szal és a Google Drive-val, így a felhasználó tényleg egy kényelmes segédeszközzel gazdagodhat vele.

Az i-FlashDrive ONE ráadásul egyszerűen biztosítja az iOS-kontaktot, naptárak és fotók mentését, és aki a biztonságért aggódik, azt megnyugtatjuk azzal, hogy a MemoriesCable-t Touch ID ujjlenyomatos szenzor védi.

A kütyü mindössze 13 centiméter hosszú és alig tíz gram (9,4 gram, ha pontosak akarunk lenni), vagyis nem jelent nagy terhet, ha magunkkal akarjuk vinni a kicsikét.

 

Kép: http://www.photofast.tw

A bejegyzés trackback címe:

https://almaklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr417681160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása