Almaklinika

Hamarosan jöhet az iPhone 7

2015. július 23. - naturevic

Az iPhone 6 és iPhone 6 Plus már egy ideje a piacon vannak, és gyakorlatilag mindent elmondtak róluk, amit el lehet. Bár még csak a pletykák szintjén, de egyre több új értesülés lát napvilágot arról, hogy mikor is jelenik meg az új iPhone 7, hogy milyen lesz a dizájnja, és hogy milyen új funkciók lesznek majd rajta.

A nagy találgatások

Nemhiába olyan ikonikus készülékek az iPhone-ok – már egy új modell megjelenését is hatalmas találgatások és várakozások előzik meg. Nincs ez másként most sem, hiszen igazából még semmi hivatalosat nem lehet tudni, de az internet már tele van cikkekkel arról, hogy mikor és mit várhatunk, és mindez alig 10 hónappal az iPhone 6 és iPhone 6 Plus megjelenése után. Igen, az informatika világa valóban gyorsan változik, de ez a sebesség néha már követhetetlen.

shutterstock_188861069.jpg

Amikor még a név sem biztos

Mi sem mutatja jobban, hogy talán még korai bármilyen találgatás, mint az, hogy egyelőre az új készülékek neveit sem lehet biztosan tudni, mindenesetre a jól értesültek szeptemberre várják a megjelenésüket. Az valószínűnek tűnik, hogy lesz 4,7 colos változat, amit vagy iPhone 7-nek vagy iPhone 6s-nek fognak majd hívni. Az 5,5 colos modellel kapcsolatban is sok még a kétség – vajon az iPhone 7 Plus, vagy a csöppet sem elegáns iPhone 6s Plus nevet kapja majd? Hogy 4 colos készülék lesz-e, azt még homály fedi, de a nagyobb kijelzőjű iPhone-ok sikere után nincs rá sok esély.

Változások dióhéjban

Az iPhone szakértők nem sok változást várnak az új készülékek külsejét illetően, hiszen 2014-ben az Apple elég nagy átalakításokat hajtott végre rajtuk, így nem valószínű, hogy ezt az idén is megteszik. Arra sincs sok esély, hogy az új telefonok vékonyabbak lesznek, erre egyszerűen fizikailag nincs lehetőség. Úgy tűnik, hogy 16 GB lesz a minimális tárhely, míg a hátlapi kamera felbontása 12 megapixel lehet. Ez azért is tűnik hihetőnek, mert ezen a téren az iPhone 4s óta nem történt előrelépés.

Mint látható, a nyitott kérdés még igen sok, de az biztos, hogy egészen a hivatalos bejelentésig számtalan találgatás lát majd napvilágot az új iPhone-okról.

A bejegyzés trackback címe:

https://almaklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr347649874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása