Almaklinika

Lázmérő és alkoholszonda is lehet az iPhone-unk

2015. július 02. - naturevic

Az egyik korábbi cikkünkben megemlített magyar fejlesztőcsapat, a Moscase továbbra is aktívan dolgozik azon, hogy a Kickstateren megkapják a szükséges forrásokat ötletek megvalósításához.

Bár a pénz lassabban érkezik, mint várták, a felhasználók elég komoly érdeklődést mutatnak az új típusú hátlap és a fejlesztőcsapat iránt, ezért a Moscase tagjai úgy döntöttek, hogy megpróbálnak még pár új dolgot beleépíteni az iPhone-hoz készült tokba.

shutterstock_228640915.jpg

Amerikai támogatás, magyar tudás

A Moscase-t amerikai szakértők támogatják, azonban a fejlesztők nagyrészt magyarok, ezért számunkra külön büszkeséget jelenthet, hogy a csapat által megálmodott új szenzorok egészen különleges képességgel bírnának majd.

A meglévő panelek mellé készülő hőmérőt a fitneszőrülteknek fontos testzsírmérő és pulzusmérő is követheti, ráadásul úgy, hogy ezek a szenzorok nem a hátlapba, hanem a keret különböző pontjaiba kerülnének.

A felszabaduló területre így további funkciókat tervezhetnek a fejlesztők, akik a felhasználóknak pluszakkut, hangfalat, sőt, alkoholszondát is ígérnek.

Azt tudja, amit akarunk

A Moscase tokjának az újabb szenzorokkal nemcsak megmarad, de egészen új dimenziókba emelkedik az a funkciója, amely azt nyújtja a felhasználóknak, amire azoknak szüksége van.

A napelemes töltő a sokat mobilozóknak adna plusz energiát, a nagyobb hangfal a bulizós fiataloknak ad mozgó partikelléket a kezükbe, az alkoholszondától pedig csak egy lépés, hogy az iPhone megtanuljon nekünk sofőrt vagy taxit hívni, ha egy görbe estén netán erre lenne szükségünk.

A Moscase-nek az ötletek megvalósításához mintegy 150 ezer dollárra van szüksége, azonban eddig csupán 8500 dollár gyűlt össze a Kickstarteren. Nem kell aggódni viszont akkor sem, ha a közösségi finanszírozás sikertelenül zárul, hiszen a csapat akkor is folytatja a fejlesztést.

A bejegyzés trackback címe:

https://almaklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr407586170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása