Almaklinika

20 létfontosságú ingyenes iPhone-alkalmazás – 1. rész

2015. augusztus 04. - naturevic

Igét hirdetünk azoknak, akik iPhone-t (vagy épp iPad-et) használnak, hiszen tudunk 20 ingyenes iOS-alkalmazást, ami nélkül lehet, hogy van élet, na de az nem lehet ugyanolyan, mint velük.

Kényelem, szórakozás, rendszerezés, tervezés - íme az első 10 app!

Candy Crush Saga

Népszerű és addiktív – nem véletlenül. A Candy Crush Saga tökéletes unaloműző, újrajátszható, és persze egyáltalán nem ciki. Kiválóan leköti a felnőtteket is, és mivel két különböző módban játszható, ezért sokáig érdekes marad.

Dropbox

Aki ismeri, annak nem kell megmagyarázni, hogy ez a felhőszolgáltatás miért olyan kiemelkedő. A Dropbox-szal összeköthetjük a különböző platformokon zajló életünket. Munka és szórakozás az asztali számítógépen, laptopon vagy telefonon? A Dropbox megadja a gyors és egyszerű átjárást.

Ebay

Mert vásárolni kell! Az iPhone eBay-appjával ezt pedig tökéletes felbontásban és játszi könnyedséggel navigálható interfészen tehetjük meg.

 

shutterstock_213128545.jpg

Evernote

Nem mindig van nálunk papírfecni, és az agyunk sem mindig úgy fog, ahogy szeretnénk, ezért nem árt, ha megfelelő formában fel tudjuk jegyezni a fontos dolgokat. Az Evernote-tal egyszerű jegyzeteket készíteni, az app ráadásul ezeket felhőbe menti, vagyis a Dropbox-hoz hasonlóan több platformon is kaphatunk figyelmeztetést arról, amit fontosnak tartottunk lekörmölni.

Facebook

Egyértelműnek tűnik, mégsem használja mindenki. El lehet felejteni az állandó ki-bejelentkezést a böngészőben, a Facebook-app segítségével ugyanis csak egy kattintásra kerülünk a barátainktól.

Find my iPhone

Elveszett, ellopták, jó mélyre elraktad? A Find my iPhone-nal az Apple segít bemérni a keresett készüléket, amit még jeladásra is késztet, hogy ha csak egy nagy ruhakupac alján van, akkor ne kelljen a fél lakást feltúrni érte.

Gmail

A Facebookhoz hasonlóan a Gmail is elérhető közvetlen alkalmazással, így a levelek olvasása és írása gyorsabbá és kényelmesebbé válhat.

Google Maps

hogy mindig tudjuk, hol vagyunk!

Google Search

hogy mindig tudjuk mindenre a választ!

A bejegyzés trackback címe:

https://almaklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr847679428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dwight 2015.08.05. 12:45:37

9-ből 3 azaz 33% google alkalmazás?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2015.08.05. 22:38:58

Evernote, dropbox ok.
Google cuccok ízlés szerint,
Fosbuk, candyizé szemét.
süti beállítások módosítása