Almaklinika

Top 8 alkalmazás a dolgos anyukáknak

2015. június 30. - naturevic

Egy jó iPhone-nal nincs lehetetlen, ezt már megtapasztalhatták azok, akiket egy frankón eltalált alkalmazás kimentett néhány szorult pillanatból.

Nincs ez másképp az anyukákkal sem, akik minden olyan apróságnak örülnek, ami átsegíti őket a rohanáson és szervezési káoszon. Csupán meg kell ezeket találni a testhez álló, hatékony és megbízható alkalmazásokat.

Ebben segítenénk mi, és bemutatjuk azt a nyolc appot, ami szerintünk tökéletes asszisztens lehet a hétköznapokhoz.

shutterstock_151849709.jpg

Szervezés

Az egyik leghasznosabb appok között tartjuk számon az Evernote-ot, amivel könnyedén feljegyezhetjük és megfelelő időpontra el is raktározhatjuk a különböző tennivalókat. A jegyzetek mellett készíthetünk hangfelvételeket, fotókat, valamint kezelhetjük a webes mentett dolgokat is.

Nem látjuk át a napot, és a gyerek beosztása egy katyvasz? A BabyConnect táblázatba szedi a kicsik napirendjét. Az app segítségével könnyedén rendszerezhető, hogy a gyerek mikor evett, mennyit aludt, és mikor hova miért kell vinni.

A Family Organizerrel egyetlen alkalmazásba sűríthetők a családi naptárak és határidőnaplók, sőt, még az Evernote is félretehető. Elég egy klikk, és a családtagok összehangolt tevékenységét gyorsan áttekinthetjük.

A térképes irányba mozdult el a Mom Maps, amely összeszedi és megmutatja az összes környező játszóteret, gyerekmegőrzőt és gyerekbarát parkot, éttermet. A helyeket el is tudjuk tárolni, hogy később könnyebben elő tudjuk azokat keresni.

Vásárlás, főzés, egészség

Bonyolult a vásárlás? A ZipList segítségével egyszerűsíthető a beszerzés, hiszen az árukat és boltokat kategóriánként csoportosíthatunk. Még jóval a vásárlás előtt összeírhatjuk azokat a dolgokat, amiket meg kell vennünk, így az üzletekben töltött időt optimalizálhatjuk.

Ha pedig már megvan a nagybevásárlás, akkor az AllRecipes segítségével gyerekjáték összerittyenteni egy finom vacsorát a meglévő alapanyagokból. A varázsló napi menüt ajánl, valamint mindent összeszed az adott ételről (összetevők, tápérték, elkészítési idő). Érdemes ezt az appot is használni vásárlás előtt, hogy tudjuk, mit kell a kosarunkba dobálni az aznapi finomsághoz.

A WebMD egy egészségügyi kisokos, amely segít a betegségek felfedezésében és kikúrálásában. A tünetek bepötyögésével megadhatóak a lehetséges okok, valamint az alkalmazás az elsősegély-nyújtó helyeket is felkutatja a felhasználónak.

Az utolsóként bemutatandó Computer Rx YogaMD az egészségre helyezi a hangsúlyt, és olyan jógagyakorlatokat mutat meg, amelyekkel hatékonyan átmozgathatjuk magunkat.

Letöltésre fel, próbáljuk ki mind, és ha van tapasztalat, várjuk a kommenteket is!

A bejegyzés trackback címe:

https://almaklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr527586120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása