Almaklinika

20 létfontosságú ingyenes iPhone-alkalmazás – 2. rész

2015. augusztus 06. - naturevic

Az előző részben 10 ingyenesen elérhető iOS-alkalmazást mutattunk be, és megígértük, hogy jön a lista második fele.

Nem szeretünk adósok maradni, ezért íme, tíz további ingyenes iPhone-alkalmazás, amely nélkül nem érdemes élni.

Instagram

Ahogy a Facebook és a Gmail, úgy az Instagram is elérhető egy kényelmes, gyors és felhasználóbarát app segítségével. A képmegosztóval gyorsan feltölthetjük kedvenc képeinket, megoszthatjuk a nyaralásról készült fotókat, és nincs olyan szelfi, amit ne lehetne azonnal megosztani barátainkkal.

LinkedIn

Az üzleti kapcsolattartás egyik elengedhetetlen kelléke lett a LinkedIn, amit ugyanolyan kényelmesen tudunk az alkalmazásból vezérelni, mint a Facebookot.

MyFitnessPal kalóriaszámláló

Az ingyenes alkalmazással tökéletes kalóriaszámlálót és edzéskövetőt kapunk, aminek letisztult felületét egyszerű átlátni, ráadásul az app rendszerében igencsak méretes adatbázist találunk a különböző ételekről és azok adatairól.

shutterstock_270717158.jpg

Skype

Ingyenes kapcsolattartás – jól bevált alkalmazás. A Skype szép lassan legyőzte az MSN-t, és még ma is igen népszerű Magyarországon, ezért botor dolog lenne, ha épp a telefonunkról hiányozna. Üzenj, hívj – ingyen!

Viber

A Skype ikertestvére: rivalizálnak egymással, de egyelőre megférnek a piacon. A Viber segítségével ingyenes hívás és üzenetküldés érhető el.

Tinder

mert randit most már a neten szervezünk le. A Tinder érdekes alkalmazás, amellyel gyorsan lerendezhetjük a kevesek által szeretett „Te bejössz nekem – Én bejövök neked” folyamatot, hogy átugorva a kínos részeket, rögtön a lényeghez jussunk. Ez pedig a mikor, hol?

Runkeeper

Azoknak, akik szeretnek futni vagy bicajozni: GPS-követéssel rendelkező app, amely leméri, mennyit kocogtunk vagy tekertünk aznap. Mindez összevethető a korábbi adatokkal, tehát ellenőrizhetjük teljesítményünket hosszabb távon is.

XE Currency

Árfolyamok átváltása egy letisztult interfészen, egyszerű és átlátható módon. Van az a pillanat ugyanis, amikor gyorsan kell tudnunk, hogy hány forint egy dollár.

Yahoo Weather

Időjárás-jelentés ingyen. Mert reggel mindenki tudni szeretné, hogy kell-e az a fránya ernyő vagy sem.

Youtube

mert zene nélkül nem lehet élni. Meg persze ott vannak a vicces videók, előzetesek, divattanácsok, és még sok más.

 

kép: charnsitr / Shutterstock.com

A bejegyzés trackback címe:

https://almaklinika.blog.hu/api/trackback/id/tr247679440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása